Jūra visada pasakojo istorijas…
⚓ Dar prieš tai, kai Palanga tapo gyvuojančiu kurortu, čia gyveno kuršiai – jūrinė gentis, kurios gyvenimas sukosi aplink Baltijos jūrą ir Rąžės upelį. Žvejyba šiose pakrantėse buvo neatsiejama kasdienybės dalis – tinklai nuguldavo į bangas, o laimikis tapdavo istorijomis, pasakojančiomis apie pajūrio gyvenimo ritmą.
🍽️ Restoranas grás, įkvėptas istorijų, atneštų bangų ir vėjo, bei šiuolaikinės gastronomijos tendencijų, kovo 21–23 d. kviečia į savaitgalį, dedikuotą jūros skoniams. Netikėti deriniai ir lengvas grás kūrybinis prisilietimas – kad kiekvienas kąsnis taptų išraiškingu pasakojimu.
Atraskite meistriškai atskleidžiamus jūros gėrybių ir žuvies skonius:
🔹Skrudinti mažieji kalmarai su mango-laimo mayo – 10 Eur
🔹Ešerio ceviche su braškėmis, kalendra bei traškiu bulvyčių „šienu“ – 15 Eur
🔹Šampaninis Fish & Chips su žaliaisiais žirneliais, steak bulvytėmis bei tartar padažu – 17 Eur
🔹Tunas špinatų ir kataifi tešlos plutelėje, patiekiamas su vaisių ir uogų salotomis bei medaus-garstyčių užpilu – 24 Eur
🔹Grill vilkešeris, įdarytas pomidoriukais, kaparėliais ir salieru, patiekiama su citrusiniu sviesto užpilu – 24 Eur
Skanias pajūrio istorijas kurkime kartu!🐚
Staliukų rezervacija:
📞 +370 665 90301
📩 asmenine žinute
Pasiūlymas galioja nuo kovo 21 d. 17:00 val.
*Kviečiame rezervuoti staliuką iš anksto – porcijų kiekis ribotas.